Det här är ett område för er som letar efter ett hem att trivas och må bra i under många år framöver, där ni bor med utsikt över det vackra odlingslandskapet och nära till natur, bad, skolor, förskolor och bra kommunikationer. I Etapp 1 har vi 18 tomter för styckehus planerade.
Området angränsar till odlingslandskapet precis norr om populära och barnvänliga Stenhammar mellan Läckövägen och Sjölunda. I närområde ligger bland annat Villa Giacomina-parken, som har sin historia sedan sent 1700-tal, med sina slingrande stigar, bäckar, broar och lusthus.
Drygt 1 kilometer från området ligger Vänern med härliga bad. En vardagslyx att njuta med familjen, kanske efter en dag med jobb och skola.
Vill man göra en lite längre utflyt i närområdet är det enkelt att ta sig ut mot vackra Kållandsö. Kanske ett stopp vid Spiken för att njuta av atmosfären och god mat eller besöka det magnifika Läckö slott.
Lidköpings centrum med sin mysiga stadskärna ligger enbart 6 km bort. Här finns tågstation och ett generöst utbud av både restauranger, caféer och shopping. Du tar dig till centrum smidigt med både bil, kollektivtrafik och cykel.
Drygt 500 m från området ligger nybyggda Sjölundaskolan med klasserna F – 6 som är ihopkopplad med Sjölundaängs förskola.

Tomter och priser
Området exploateras i två etapper där vi startar med etapp ett nu under 2019.
Tomt A-F: 625 000:-
Tomt G-J: 675 000:-
Tomt K: 700 000:-
Tomt L-R: 650 000:-

Bygganvisningar
Detaljplanens bestämmelser är generösa. Högsta byggnadshöjden är 7 m och högsta nockhöjd är 9 m, vilket innebär att man får bygga både 1-, 1½- och 2-plansvillor. Byggytan får vara maximalt 25% av tomtytan.

Reserverade & sålda tomter
Just nu är tomt D, F, H, I, J, L, M, N, O, P och Q sålda och G och K reserverade.

Rikard Oswaldsson

Rikard Oswaldsson

, säljare
Ring mig
Landskap: Kommun: Adress: Tomttyp: Antal tomter: Tomtarea:
Västergötland Lidköping Erstorp Stadsplanerad tomt 18 936-1016 kvm
Ort Adress Antal Objekt
Lidköping Erstorp 18 Tomt