Sedan år 2000 har jag sålt Eksjöhus i Blekinge län och det har blivit ca 300 hus byggda sedan dess. Vi bygger väldigt olika hus allt ifrån extremt kundanpassade hus till lite mer standardiserade hus.  Ni bestämmer vad ni vill ha och vi hjälper till med råd när det gäller byggteknik, placering på tomten mm.

Vi jobbar med samma entreprenörer för att få kontinuitet i vårt arbete.  Entreprenörerna får fortlöpande utbildning av Eksjöhus och är uppdaterade på de regelverk som gäller. Snickare, målare, kakelsättare, rörmokare och elektriker har ofta lite tips och idéer på hur man kan utföra era önskemål och vi jobbar stenhårt för att ni ska bli nöjda med ert hus.

Visning av hus brukar inte vara ett problem utan de går för det mesta att få till någon visning av det huset ni är intresserade av. Boka ett möte på vårt kontor för att få en genomgång vad Eksjöhus kan erbjuda Er.

En genomgång av vad det innebär att bygga ett Eksjöhus är kostnadsfri och brukar faktiskt vara rätt lärorik för många. De saker som vi går igenom är:

  • Budget för projektet
  • Tomt och de regler som gäller för tomten. Får man bygga ett sådant hus som Ni vill ha?
  • Vilka val kan jag göra?
  • Kan jag göra något själv?
  • Vad ingår i huset?
  • Ingår grunden?


Öppettider

Ring för tidsbokning!

Välkomna till Eksjöhus i Karlskrona!

Kontakta oss!

Silvervägen 7
371 50 Karlskrona
Tel: 0455-80008
Fax: 0455-309966
Rickard Blomgren

Rickard Blomgren

, säljare
Ring mig
Ort Adress Antal Objekt
Ronneby Ekenäs 2 Tomt