Om oss

Från en familj till en annan

På Eksjöhus tycker vi att hus ska anpassas efter människorna som ska leva i det, inte tvärtom. Därför strävar vi efter att alltid vara lyhörda för våra kunders önskemål och för de krav som dagens husbyggare ställer. Under våra nära 80 år i branschen har vi hunnit skaffa en hel del erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med er.

Grunden i vårt DNA är att vara en stabil aktör som tar dina drömmar på stort allvar. Vi arbetar alltid långsiktigt, i våra olika samarbeten, när vi utvecklar vår teknik, anställer nya medarbetare eller med hållbarhetsfrågor, för att nämna några exempel. Hos oss hittar du ett engagemang som sträcker sig genom och över generationer och som gör att du som köpare alltid kan känna dig trygg och välinformerad genom hela husresan.

Idag drivs Eksjöhus av fjärde generationen inom familjen Lindholm. Vi är ett personligt företag och precis så vill vi ha det. Från en familj till en annan.

En av Sveriges största hustillverkare

Eksjöhus är en av Sveriges största småhustillverkare med knappt tio procent av marknaden. De allra flesta av våra hus säljs inom Sverige men även till Tyskland, Norge och Finland. Eksjöhus omsätter tillsammans med systerföretag i koncernen drygt 1 miljard kronor. I över 20 år har företaget haft högsta kreditvärdighet, trippel AAA, och vi värdesätter utveckling med stabilitet. Vi arbetar med en tydlig nollfelsvision för de hus vi bygger.

Processen

Att bygga hus är lagarbete

Genom åren har vi förfinat husbyggarprocessen till att idag vara en fullfjädrad modern husfabrik med skön inomhusmiljö för vår produktionspersonal. Våra återförsäljare finns på lokalkontor runt om i landet, redo att guida dig genom alla de steg som ett husbygge består av. Tack vare den lokala förankringen har vi också god kännedom om de entreprenörer som verkar i just ditt område och de har i sin tur kunskap om att bygga våra hus. Det här är faktorer som gör att du i lugn och ro kan luta dig tillbaka, eller framåt för den delen, och fokusera på de bitar i husbyggandet som just du tycker är roligast. Vi tar hand om resten.

Från trädfällning till inflyttningsfärdigt hus är det många människor som hinner vara involverade. Mycket kommunikation, beslut ska tas och tankar ska tänkas. Vi hävdar utan att tveka att det är ett lagarbete att bygga hus. Vi är glada att få vara din medspelare.

Prio 158 - vardagsrum

80 år i branschen

Många tycker att det är magiskt att se en tom tomt förvandlas till en bostad. Vi på Eksjöhus vet att det inte ligger några trollformler bakom ett hus med riktigt hög kvalitet. Snarare rör det sig om precision, yrkesskicklighet och gedigen erfarenhet. Vi har varit husleverantör i 80 år och är idag en ledande hustillverkare i Sverige.

Grunden till företaget lades av Simon Lindholm och hans snickeriverksamhe 1941. 1944 började han tillverka monteringsfärdiga hus, och därmed var Eksjöhus fött. Företaget har sedan utvecklats som husleverantör och ägs fortfarande av familjen Lindholm.

Nyheter

Ta del av våra nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.