• 3 min läsning

Eksjöhus har branschens nöjdaste kunder

Köparna av nyproducerade småhus har sagt sitt. Eksjöhus har Sveriges mest nöjda kunder. – Verkligen roligt. NKI mäter kundernas helhetsintryck av husaffären och det är lagarbetet inom Eksjöhus som gör att vi når våra högt ställda mål, säger Claes Malmqvist, försäljningschef på Eksjöhus.

Dela med andra

För andra året i rad är Eksjöhus på pallen i mätningen ”Årets nöjdaste kunder”. Tvåa förra året och nu nummer ett. Eksjöhus NKI-index har ökat med två punkter, från 75 till 77.

– Vi ökar från en redan hög nivå och det är glädjande. Att vi får utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder” ser jag som en bonus. För oss på Eksjöhus är det allra viktigast att vi når våra uppsatta mål vad gäller kvalitet, leveransprecision och att alla jobbar för att kunden ska känna sig trygg genom husresan, säger Claes Malmqvist.

Enligt Erika Knutsson på Prognoscentret, som ansvarar för branschmätningen för styckebyggda småhus, har Eksjöhus höga betyg överlag och sticker särskilt ut på två punkter.
– Pålitlighet är det första och här är Eksjöhus enormt bra. När vi läser svaren ser vi att Eksjöhus verkligen håller vad de lovar. Jag skulle vilja säga att det är avgörande för att de tar hem utmärkelsen i år. Det andra som är noterbart är att Eksjöhus har ytterst få riktigt låga betyg. Det är helt enkelt få kunder som är missnöjda med sin husaffär, säger Erika Knutsson.

För Claes Malmqvist och övriga på Eksjöhus blir NKI-undersökningen också ett kvitto på att husen håller måttet. Planlösningar och byggkvalitet får generellt höga betyg. Försäljningschefen vill i det sammanhanget åter trycka på lagarbetet och Eksjöhus val av entreprenadform.
– Vi bygger nästan alla våra hus med generalentreprenad. Vårt upparbetade nätverk med stabila och kunniga byggare runt om i Sverige har en jättestor del i den här utmärkelsen. Den täta kontakten mellan säljare, Eksjöhus huvudkontor, fabriken och entreprenörerna är vår största styrka. Kort sagt har vi bra folk genom hela kedjan och bra folk bygger bra hus, säger Claes Malmqvist.

58 procent av Eksjöhus kunder har svarat på NKI-undersökningen och det är en hög andel. Eksjöhus har till antalet många som svarar och det ger i den här typen av undersökningar ett mer stabilt resultat över tid.
– Sett till Eksjöhus position är det ett styrkebesked att förbättra ett redan bra resultat, säger Erika Knutsson på Prognoscentret.

Kontakt:
Claes Malmqvist, försäljningschef Eksjöhus: 0381-383 50
Erika Knutsson, Prognoscentret: 073-8461519

NKI-undersökningen ”Årets nöjdaste kunder” genomförs av Prognoscentret. Merparten av Sveriges småhusleverantörer är med i undersökningen. Undersökningarna genomförs löpande 2 månader efter kunden flyttat in i huset. Prognoscentret har genomfört undersökningarna sen 2017, och stöttas av TMF, Trä och möbelföretagen.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.