• 2 min läsning

Eksjöhus prisade för sin kundnöjdhet

Eksjöhus har mycket nöjda kunder. Det finns det nu svart på vitt på. När alla småhusbranschens kundnöjdhetsundersökningar under 2019 har sammanställts hamnar Eksjöhus på andra plats.

Dela med andra

Rankingen sammanställs av Prognoscentret och den bygger på Nöjd Kund-index (NKI). Kundundersökningarna skickas ut av Prognoscentret och lejonparten av alla stora hustillverkare i Sverige deltar.

Eksjöhus har för 2019 ett NKI på 75, vilket är ett högt resultat. Roligt att notera är också att Eksjöhus har högre svarsfrekvens bland sina kunder än vad branschen som helhet har. 57 procent av Eksjöhus kunder svarade på undersökningen, jämfört med 49 procent sett till alla aktörer som deltar.

– Resultatet från undersökningen visar att Eksjöhus lyckas göra sina kunder riktigt nöjda. En fin förmåga att hålla löften och leverera hus av hög kvalitet och med få fel gör att Eksjöhus når upp på pallplats branschmätningen i år, säger Erika Knutsson som är marknadsanalytiker på Prognoscentret.

En faktor som vi tror betyder mycket i kundnöjdhet är vår lokala närvaro. Prata gärna med något av våra 22 lokalkontor runt om i landet om du är intresserad av att bygga hus.

Fotnot: Nöjd Kund-index, NKI, är en sammanvägning av tre frågor, hur nöjd kunden är med företaget totalt sett, i vilken utsträckning företaget uppfyllt kundens förväntningar samt hur nära eller långt ifrån ett ideal företagets prestation har varit. Svaren anges på en tiogradig skala som räknas om till ett index mellan 0 och 100.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.