• 2 min läsning

Femte året i rad – Eksjöhus i toppen av Nöjd Kund index

Varje år mäter Prognoscentret nöjdheten hos landets småhusköpare, så kallad Nöjd Kund index. För femte året i rad finns Eksjöhus med i toppen av undersökningen, /../

Dela med andra

Varje år mäter Prognoscentret nöjdheten hos landets småhusköpare, så kallad Nöjd Kund index. För femte året i rad finns Eksjöhus med i toppen av undersökningen, med näst högst betyg av alla hustillverkare under 2023.

– Eksjöhus utmärker sig med genomgående höga betyg för pålitlighet och trygghet, år efter år. Det är en imponerande svit, inte minst med tanke på de senaste årens turbulens i byggbranschen, säger Erika Knutsson, marknads- och analyschef på Prognoscentret.

I årets undersökning får Eksjöhus ett Nöjd Kund index-värde på 73. Det innebär att Eksjöhus går framåt från förra året. Ett område som särskilt sticker ut är Personlig service.

– Under 2023 steg Eksjöhus omdömen kopplad till Personlig service med fyra enheter, en markant ökning. Men Eksjöhus styrka är egentligen inte enskilda områden, utan en hög, stabil nöjdhet som över de senaste fem åren varit en av de högsta i branschen, säger Erika Knutsson.

Årets resultat innebär att Eksjöhus är topp-2 i undersökningen för femte året i rad. Det är unikt bland landets småhustillverkare och resultatet av en filosofi som genomsyrat familjeföretaget sedan starten.

Claes Malmqvist, Försäljningschef

– Att tillverka småhus av hög kvalitet är ett riktigt lagarbete. Vi har alltid varit mån om att vårda långsiktiga relationer med både kunder, anställda och leverantörer. Det är ett arbete som kräver sin tid, men i gengäld bygger en förutsägbar pålitlighet och trygghet som vi är väldigt stolta över, fortsätter Claes.

Eksjöhus placeringar i Prognoscentret Nöjd Kund index

2023: 2:a
2022: 1:a
2021: 2:a
2020: 1:a
2019: 2:a

Om undersökningen
Prognoscentrets NKI-undersökning, Nöjd Kund index, har genomförts i samarbete med branschens aktörer och bygger på drygt 2 000 svar från köpare av nyproducerade småhus under 2023. Undersökningen omfattar cirka 20 av landets största hustillverkare.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.