• 2 min läsning

Eksjöhus har Sveriges nöjdaste kunder 2022

Landets nöjdaste huskunder 2022 köpte ett Eksjöhus. Det visar Prognoscentrets branschundersökning bland nya småhusköpare. Eksjöhus får särskilt höga betyg när det kommer till pålitlighet och leveranssäkerhet.

Dela med andra

Landets nöjdaste huskunder 2022 köpte ett Eksjöhus. Det visar Prognoscentrets branschundersökning bland nya småhusköpare. Eksjöhus får särskilt höga betyg när det kommer till pålitlighet och leveranssäkerhet.

– Vi är väldigt måna om att varje kund till oss ska få en trygg och säker husresa. Detta är fjärde året i rad som vi får högsta eller näst högsta betyg i undersökningen. Det samlade betyget från våra kunder är vi otroligt stolta över, säger Claes Malmqvist, försäljningschef på Eksjöhus.

I undersökningen för 2022 får Eksjöhus genomgående höga betyg, men utmärker sig särskilt när det kommer till pålitligheten. Trots ett utmanande år för hela branschen.

– När det kommer till felfria leveranser, tydlighet i processen och hållna löften får Eksjöhus högst betyg i branschen. Det uppskattas av kunderna. När vi tittar på hela trygghetsfaktorn ligger Eksjöhus klart över branschsnittet, säger Erika Knutsson, marknads- och analyschef på Prognoscentret.

I årets undersökning får Eksjöhus ett Nöjd Kund Index på 72, vilket är högst i årets undersökning. Det innebär att Eksjöhus har placerat sig på första- eller andraplats varje år sedan mätningarna startade 2019.

– Det är en jättestyrka att ligga på topp så många år i rad. Eksjöhus har en hög lägstanivå och en väldigt stabil verksamhet som lägger grunden till de återkommande höga betygen, säger Erika Knutsson.

Vi har trogna medarbetare och pålitliga samarbetspartners som byggt hus tillsammans i många, många år. Den erfarenheten ger en kunskap som hjälper oss att leverera välbyggda trähus av hög kvalitet även i tuffare tider, vilket är en stor trygghet både för oss och för våra kunder.

Claes Malmqvist, Försäljningschef

Om undersökningen
Prognoscentrets NKI-undersökning, Nöjd Kund Index, har genomförts i samarbete med branschens aktörer och bygger på cirka 2 000 svar från köpare av nyproducerade småhus under 2022. Undersökningen omfattar cirka 20 av landets största hustillverkare.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.