Karriär

Karriär

Att jobba på Eksjöhus

Eksjöhus bedriver sin tillverkande verksamhet i Eksjö och Sävsjö. Huvudkontoret finns i Eksjö på småländska höglandet och vi har 25 säljkontor runt om i landet. Eksjöhus är en del av den familjeägda koncernen Lindholmsgruppen.

Uppgiften att leverera hållbara trähus av högsta kvalitet till kunder i Norden och Tyskland motiverar både chefer och medarbetare. Mångårig tradition kombineras med innovationer och ny teknik.

Vi har siffror som visar att vi är duktiga på att behålla och utveckla vår personal. Många anställda stannar hos oss länge. Det är en stor del av styrkan i varumärket Eksjöhus.

På Eksjöhus finns bland annat snickare, arkitekter, konstruktörer, säljare, ekonomer och byggspecialister av olika slag. Totalt är vi mellan 150 och 160 anställda. Vi är ett växande företag och söker med jämna mellanrum efter ny kompetens.

Ledigt jobb Eksjö Industri: Hyvlare

Vi söker en erfaren medarbetare till vårt hyvleri på Eksjö Industri. Eksjö Industri ingår i Lindholmsgruppen och förser bland annat Eksjöhus fabriker och andra kunder med hyvlade produkter. Vi genomför nu sågverkets största satsning genom tiderna och kommer under 2021/2022 rusta både såg med nytt kombiverk samt hyvleri med moderna maskiner och utrustning för att säkra framtiden. Därför behöver vi dig som har gedigen erfarenhet av hyvling.

Som Hyvlare kommer du ingå i ett team som arbetar kontinuerligt med att få fram kvalitetsprodukter i rätt tid till våra kunder.

Vi tänker oss att du:

  • Har erfarenhet av hyvling
  • Kan ställa hyvlar och hantera kringutrustning
  • Kan jobba i grupp men även självständigt
  • Kan jobba flexibelt o växla mellan olika arbetsuppgifter

Har du frågor om tjänsten ring till vår arbetsledare Kenneth Revelj, 0381-383 53

Skicka in din ansökan till jobbahososs@eksjohus.se senast 2021-06-14

Eksjöhus, Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad: Just nu inga lediga jobb

Vill du göra en spontanansökan så att vi kan spara dina uppgifter för framtida jobb? Skicka ett mail till jobbahososs@eksjohus.se så hör vi av oss.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.