Karriär

Att jobba på Eksjöhus

Karriär

Eksjöhus bedriver sin tillverkande verksamhet i Eksjö och Sävsjö. Huvudkontoret finns i Eksjö på småländska höglandet och vi har 25 säljkontor runt om i landet. Eksjöhus är en del av den familjeägda koncernen Lindholmsgruppen.

Uppgiften att leverera hållbara trähus av högsta kvalitet till kunder i Norden och Tyskland motiverar både chefer och medarbetare. Mångårig tradition kombineras med innovationer och ny teknik.

Vi har siffror som visar att vi är duktiga på att behålla och utveckla vår personal. Många anställda stannar hos oss länge. Det är en stor del av styrkan i varumärket Eksjöhus.

På Eksjöhus finns bland annat snickare, arkitekter, konstruktörer, säljare, ekonomer och byggspecialister av olika slag. Totalt är vi mellan 150 och 160 anställda. Vi är ett växande företag och söker med jämna mellanrum efter ny kompetens.

Eksjöhus - Konstruktionschef

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som konstruktionschef har du ett övergripande ansvar för konstruktörsgruppens resultat och utveckling. Du leder, fördelar och följer upp arbetet inom gruppen så att uppsatta mål nås i rätt tid. Vidare driver du gruppens förbättringsarbete avseende arbetssätt/metoder, ansvarar för personal- och arbetsmiljöfrågor samt kompetensförsörjning inom gruppen. Gruppen består idag av 23 konstruktörer. Som konstruktionschef ingår du i bolagets ledningsgrupp och är direktrapporterande till VD. I rollen får du dessutom möjlighet att samarbeta med samtliga avdelningar inom Eksjöhus.

Våra kärnvärden är våra grundstenar och det vi strävar efter att vara. Allt vi gör skall genomsyras av långsiktighet, kunskap, trygghet och kostnadsmedvetenhet.

Arbetsort är Eksjö, men delar av teamet arbetar från Jönköping eller Sävsjö där du kan förlägga delar av din arbetstid.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har en annan byggteknisk utbildning där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du har jobbat några år som konstruktör inom byggbranschen. Har du dessutom erfarenhet från småhusbranschen och/eller volymhus är det mycket meriterande. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap med personalansvar för en större avdelning. Har du erfarenhet av Lean ses detta som meriterande. Du har god kunskap i svenska i både tal och skrift samt god datavana. Vi förväntar oss att du innehar B-körkort.

Som person har du god förmåga att hantera oväntade situationer med ett bevarat lugn och fokus. Du agerar utifrån ett helhetsperspektiv och säkerställer det ekonomiska resultatet. Vid behov tar du tydlig ställning och vägleder andra genom att tydliggöra olika lösningar. Du använder dina styrkor och svagheter på ett balanserat sätt samt förstår vikten av att samarbeta väl med andra. Vidare gillar du att utmana status quo och utveckla nya arbetssätt.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Johansson som nås på marie.johansson@unikresurs.se eller 070-091 14 03

Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad och Eksjö Industri: Just nu inga lediga jobb

Vill du göra en spontanansökan så att vi kan spara dina uppgifter för framtida jobb? Skicka ett mail till jobbahososs@eksjohus.se så hör vi av oss.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.