Karriär

Karriär

Att jobba på Eksjöhus

Eksjöhus bedriver sin tillverkande verksamhet i Eksjö och Sävsjö. Huvudkontoret finns i Eksjö på småländska höglandet och vi har 25 säljkontor runt om i landet. Eksjöhus är en del av den familjeägda koncernen Lindholmsgruppen.

Uppgiften att leverera hållbara trähus av högsta kvalitet till kunder i Norden och Tyskland motiverar både chefer och medarbetare. Mångårig tradition kombineras med innovationer och ny teknik.

Vi har siffror som visar att vi är duktiga på att behålla och utveckla vår personal. Många anställda stannar hos oss länge. Det är en stor del av styrkan i varumärket Eksjöhus.

På Eksjöhus finns bland annat snickare, arkitekter, konstruktörer, säljare, ekonomer och byggspecialister av olika slag. Totalt är vi mellan 150 och 160 anställda. Vi är ett växande företag och söker med jämna mellanrum efter ny kompetens.

Ledigt jobb Eksjöhus: Konstruktör

Som konstruktör/slutprojektör hos Eksjöhus AB tillhör du konstruktionsavdelningen på 24 personer som är uppdelad på 4 team med specifika ansvarsområden. Hela avdelningen ansvarar för slutprojekteringen, dvs statiska beräkningar, ritningar och handlingar till såväl vår egen produktion som till byggplatsen. Arbetsverktyget vi jobbar i är DDS-CAD.

Vårt mål är att varje konstruktör skall behärska minst två områden inom slutprojekteringen, detta innebär att du får möjlighet att utvecklas och arbeta med flera moment i konstruktionsprocessen. På så sätt ökar vi samarbetet mellan teamen, och samtidigt säkerställer vi vår kvalité och leveranssäkerhet mot slutkund.

Du förväntas säkerställa och vidta åtgärder så att handlingar, antingen till delar av ett husprojekt eller till hela husprojekt, håller rätt kvalitet och är i rätt tid till övriga kollegor på avdelningen samt till produktion och entreprenörer.

Våra kärnvärden är våra grundstenar och det vi strävar efter att vara. Allt vi gör skall genomsyras av långsiktighet, kunskap, trygghet och kostnadsmedvetenhet.

Arbetsort är Eksjö alternativt Jönköping eller Sävsjö, en dag i veckan arbetar dock samtliga i Eksjö. All introduktion sker på huvudkontoret i Eksjö.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har en annan byggteknisk utbildning där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du har jobbat några år som konstruktör inom byggbranschen. Har du dessutom erfarenhet från småhusbranschen och/eller volymhus är det mycket meriterande. Du har god kunskap i svenska i både tal och skrift samt god datavana.

Som person har du god förmåga att analysera och hantera komplexa situationer självständigt. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och realistiskt sätt. Du tar stort ansvar för de uppgifter du har och är prestigelös du använder dina styrkor och svagheter på ett balanserat sätt samt förstår vikten av att samarbeta väl med andra.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Under semestertider hanteras din ansökan, dock kommer inga intervjuer att genomföras under V28-31

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi använder Unik Resurs för rekryteringen. Sök tjänsten på denna länk (extern länk, öppnas i nytt fönster).

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Marie Johansson som nås på marie.johansson@unikresurs.se

Ledigt jobb Eksjö Industri: Produktionsledare

I rollen som produktionsledare på Eksjö Industri ansvarar du för att planera, leda och fördela arbetet på produktionsavdelningarna i samarbete med vår platschef. Du säkerställer produktivitet och kvalitet samt följer upp att tidplaner hålls och regelverk följs. Du har personalansvar utan att vara lönesättande för cirka 36 anställda. Dessa medarbetare stödjer och samarbetar du med i syfte att få verksamheten att fortlöpa och utvecklas.

Som Produktionsledare agerar du som Eksjö Industris representant i den dagliga verksamheten och för att göra ett bra jobb krävs fokus på skydd och säkerhet, resultatorientering och naturlig ansvarskänsla.

Vår produktion består av två delar, sönderdelning och vidareförädling, där du har ett tätt samarbete med Teamledare och underhållsavdelningen.

Din profil

Du har en teknisk bakgrund och har varit ansvarig chef/ledare inom producerande verksamhet och har god koll på produktionsekonomi. Har du dessutom utbildat dig inom ledarskap är det positivt. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från processindustrin och framförallt sågverksindustrin. Vidare har du god datavana och goda kunskaper i svenska. Du behöver också behärska engelska i tal.

Som person trivs du med att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du är kommunikativ och verkar för ett gott samarbete. Oväntade situationer hanterar du med bevarat lugn och fokus. Vidare har du god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt utvärdera framsteg och samordna resurser.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom Unik resurs som hanterar rekryteringen. På denna länk ansöker du (extern länk, öppnas i nytt fönster)

Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad: Just nu inga lediga jobb

Vill du göra en spontanansökan så att vi kan spara dina uppgifter för framtida jobb? Skicka ett mail till jobbahososs@eksjohus.se så hör vi av oss.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.