Karriär

Karriär

Att jobba på Eksjöhus

Eksjöhus bedriver sin tillverkande verksamhet i Eksjö och Sävsjö. Huvudkontoret finns i Eksjö på småländska höglandet och vi har 25 säljkontor runt om i landet. Eksjöhus är en del av den familjeägda koncernen Lindholmsgruppen.

Uppgiften att leverera hållbara trähus av högsta kvalitet till kunder i Norden och Tyskland motiverar både chefer och medarbetare. Mångårig tradition kombineras med innovationer och ny teknik.

Vi har siffror som visar att vi är duktiga på att behålla och utveckla vår personal. Många anställda stannar hos oss länge. Det är en stor del av styrkan i varumärket Eksjöhus.

På Eksjöhus finns bland annat snickare, arkitekter, konstruktörer, säljare, ekonomer och byggspecialister av olika slag. Totalt är vi mellan 150 och 160 anställda. Vi är ett växande företag och söker med jämna mellanrum efter ny kompetens.

Ledigt jobb Eksjöhus: Orderhandläggare Export

Vi möter våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt och behöver nu förstärka vårt team på exportavdelningen. I rollen som orderhandläggare på exportavdelningen har du främst kontakt med importörer i Tyskland och Norge.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Ta emot köpeavtal, registrera och rapportera dem samt returnera till importör med tillhörande handlingar.
 • Ta emot avrop, klara ut oklarheter, registrera, leveransboka, prisjustera och sända slutliga dokument till importörer.
 • Se till att offert-/skissförfrågningar samt avtals-, avropshandlingar översätts till svenska samt vara behjälplig med övriga översättningar inom företaget från tyska till svenska eller från svenska till tyska.
 • Se till att betalningssäkerhet kommer in i rätt tid.
 • Sköta och administrera informationskanalen för importörer, samt vara importörer / säljare behjälplig vid frågor angående kanalen.

Våra kärnvärden är våra grundstenar och det vi strävar efter att vara. Allt vi gör skall genomsyras av långsiktighet, kunskap, trygghet och kostnadsmedvetenhet.
Arbetsort är Eksjö med möjlighet att arbeta från kontoret i Jönköping, en dag i veckan arbetar dock samtliga i Eksjö. All introduktion sker på huvudkontoret i Eksjö.

Din profil

Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning, har du dessutom en byggnadsteknisk utbildning så ses detta som meriterande. För att lyckas i rollen krävs det att du talar svenska och tyska flytande och även har förmågan att skriftligen översätta mellan de två språken. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, arbetat i affärssystem och känner dig helt bekväm i att lära dig nytt. Du har också goda kunskaper inom Office-paketet. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete inom orderhandläggning är detta högst meriterande men inget krav.

Som person har du ett serviceinriktat och ödmjukt förhållningssätt. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och realistiskt sätt. Du tar stort ansvar för de uppgifter du har och är prestigelös. Dina styrkor och svagheter använder du på ett balanserat sätt samt förstår vikten av att samarbeta väl med andra.

Ansök redan idag!

Urval sker löpande. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi använder Unik Resurs för rekryteringen. Sök tjänsten på denna länk (extern länk, öppnas i nytt fönster).

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Marie Johansson som nås på 0700911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Sarah Johansson som nås på 0737098972 eller på sarah.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Ledigt jobb Eksjö Industri: Hyvlare

Vi söker en erfaren medarbetare till vårt hyvleri på Eksjö Industri. Eksjö Industri ingår i Lindholmsgruppen och förser bland annat Eksjöhus fabriker och andra kunder med hyvlade produkter. Vi genomför nu sågverkets största satsning genom tiderna och kommer under 2021/2022 rusta både såg med nytt kombiverk samt hyvleri med moderna maskiner och utrustning för att säkra framtiden. Därför behöver vi dig som har gedigen erfarenhet av hyvling.

Som Hyvlare kommer du ingå i ett team som arbetar kontinuerligt med att få fram kvalitetsprodukter i rätt tid till våra kunder.

Vi tänker oss att du:

 • Har erfarenhet av hyvling
 • Kan ställa hyvlar och hantera kringutrustning
 • Kan jobba i grupp men även självständigt
 • Kan jobba flexibelt o växla mellan olika arbetsuppgifter

Har du frågor om tjänsten ring till vår arbetsledare Kenneth Revelj, 0381-383 53

Skicka in din ansökan till jobbahososs@eksjohus.se

Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad: Just nu inga lediga jobb

Vill du göra en spontanansökan så att vi kan spara dina uppgifter för framtida jobb? Skicka ett mail till jobbahososs@eksjohus.se så hör vi av oss.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.