En komplett husleverantör

En hustillverkare som har kontroll över alla moment, från råvara till inflyttningsfärdigt hus. Det är vad vi menar med en komplett husleverantör.

80 år i branschen

Många tycker att det är magiskt att se en tom tomt förvandlas till en bostad. Vi på Eksjöhus vet att det inte ligger några trollformler bakom ett hus med riktigt hög kvalitet. Snarare rör det sig om precision, yrkesskicklighet och gedigen erfarenhet. Vi har varit husleverantör i 80 år och är idag en ledande hustillverkare i Sverige.

Grunden till företaget lades av Simon Lindholm och hans snickeriverksamhet 1941. 1944 började han tillverka monteringsfärdiga hus, och därmed var Eksjöhus fött. Företaget har sedan utvecklats som husleverantör och ägs fortfarande av familjen Lindholm.

Trygg husleverantör

Idag är vi inte bara hustillverkare. I koncernen har vi även sågverks- och transportverksamhet. Även bostadsutvecklaren Eksjöhus Bostad och modulhustillverkaren Eksjöhus Modulbygg finns i koncernen sedan några år tillbaka. För oss är detta en kvalitetssäkring. Genom vårt egna sågverk, kan vi själv ha kontroll på det råmaterial som vi köper in och kapar, hyvlar, grundmålar eller hållfasthetsberäknar. Och med egna lastbilar kan vi garantera våra kunder att deras husleverans kommer i tid – och att deras hus fraktas med största aktsamhet.

Som kund kan du känna dig trygg med Eksjöhus som din husleverantör. Vår långa tradition som hustillverkare gör att vi vet hur man ska bygga hus på bästa sätt och att våra hus varar generation efter generation.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.