Välkommen att besöka mig på vårt försäljningskontor i Gnesta! Här kan vi i lugn och ro gå igenom era önskemål och ni kan berätta för mig vad som är viktigt för er familj så att ert nya hem blir som ni har önskat er. Har ni svårt att få tiden att räcka till så kommer jag självklart hem till er.

Att bo i Södermanland innebär att du både har närhet till skog och natur men ändå nära till storstaden. Här finns många platser att välja att bo på, vill du bo nära Mälaren så är Strängnäs, Mariefred eller Eskilstuna några alternativ. Om det är havet som lockar så finns både Trosa och Nyköping eller om du vill bo nära den Sörmländska naturen med allt vad de små insjöarna kan erbjuda så är Gnesta kommun ett mycket trevligt alternativ och från Gnesta så går snabbtågen direkt till Södertälje och Stockholm.

Väljer ni oss på Eksjöhus så hjälper vi er med allt från start fram till färdigt hus. Att bygga hus skall vara roligt och delar man in det i flera steg så är det mycket lättare att göra rätt val i lagom takt så att ert nya hem blir som ni har önskat er.

Jag finns med er från första mötet och under hela byggtiden så att ni kan få svar på alla era frågor och tillsammans med våra lokala entreprenörer så ser vi till att ert nya hus blir klart i tid med en hög kvalité.

Kontakta oss!

Östra Storgatan 12
646 31 Gnesta
Tel: 0158 - 129 80
Jörgen Karlsson

Jörgen Karlsson

, säljare
Ring mig
Ort Adress Antal Objekt
Nykvarn Sandstensslingan 25 Tomt