Stabila ägare i fjärde generationen

LindholmsGruppen

Eksjöhus AB ägs av den familjeägda koncernen LindholmsGruppen AB. I koncernen ingår även systerbolagen Eksjö Industri AB, Eksjöhus Modulbygg, Eksjöhus Bostad och Sävsjö Trähus AB. Genom koncernens olika bolag har vi en unik kontroll över hela kedjan, från råvara till inflyttningsfärdigt hus.

Eksjöhus föddes 1941, när Simon Lindholm började tillverka kökssnickerier, för sedan börja tillverka nyckelfärdiga hus 1944. Idag har familjen Lindholm varit hustillverkare i fyra generationer. Vi bygger vidare på en stolt tradition och med stor kunskap om att tillverka hus för hela livet.

Hela kedjan

Från skog till hus

LindholmsGruppens vision är att, från skog till hus, utveckla bostäder som bidrar till ett hållbart liv för nuvarande och kommande generationer. Att bygga hållbara bostäder handlar inte bara om en bra slutprodukt. Hela kedjan från råvara och tillverkning till den slutliga bostaden, såväl villan som flerbostadshuset, måste fungera och vara väl genomtänkt. Tack vare att vår koncern består av fem systerbolag, inklusive eget sågverk och egen skog, ryms alla dessa delar inom LindholmsGruppen.

Verksamheten inom Eksjö Industri AB utgörs av sågning och vidareförädling av trävaror. En del går till LindholmsGruppens egen husproduktion men vi levererar även trävaror till externa producenter, byggare, bygghandel med mera. Därutöver exporterar vi till exempelvis England, Danmark, Tyskland och Nordafrika. Läs mer om Eksjö industri här.

Eksjöhus AB producerar och säljer villor till privatkunder i hela Sverige och Åland samt exporterar stomleveranser till Norge och Tyskland.

Eksjöhus Modulbygg AB tillverkar bostäder med hög färdigställandegrad i fabrik i form av moduler. Bolaget tillverkar bostäder av hög kvalitet, med Eksjöhus Bostad AB som slutkund.

Eksjöhus Bostad AB är en projektutvecklare som skapar och säljer nyckelfärdiga bostadsområden främst bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Bostäderna produceras av Eksjöhus Modulbygg AB. Läs om Eksjöhus Bostad här.

Nyheter

Ta del av våra nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.