Energisnåla hus

Ett Eksjöhus klarar med bred marginal alla energikrav för moderna småhus. Här kan du läsa mer om vad man behöver för att bygga ett energisnålt hus med väl isolerat klimatskal.

Varma, energisnåla hus

Vår vanligaste lösning på uppvärmning är en bergvärmepump, som är mest energieffektivt för enskilda anläggningar. Men beroende på var du ska bygga ditt energisnåla hus kan du istället välja luftvärmepump eller någon annan värmekälla från vår leverantör Nibe.

Vitvaror i hög energiklass

Till husets övriga energiförbrukare hör tvätt- och torkutrustning, liksom vitvarorna i köket. Våra energisnåla hus är standardutrustade med vitvaror från Miele, som i de flesta fall har väldigt låg energiförbrukning.

Kundanpassat hus - badrum

Goda råd om energi

Varmvatten är en annan stor energiförbrukare i hushållet. Eftersom alla tappställen är försedda med energiblandare med kallstartfunktion sparar vi även på varmvattnet.

Här kan du se fler exempel på utrustning i våra energisnåla hus. Kontakta våra lokalkontor om du vill se hela utrustningslistan med tillvalen för att bygga ett extra energisnålt hus.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.