Garage

När du bygger hus är det också viktigt att tänka på att skapa utrymme för bil, hobby och förvaring. Hos oss får du goda råd när det gäller allt från placering till utformning av garage, carport eller förråd.

Sidobyggnaden

Ska du bygga garage, carport eller förråd? Det mesta går att ordna med de olika modeller av sidobyggnader som vi erbjuder. Det är ofta praktiskt att kombinera utrymmet för bilen med förvaring av cyklar, utemöbler och annat. Vill man dessutom förvara textilier är ett förråd avskilt från garaget att föredra. Du kanske föredrar extra skafferi med frysbox istället?

Att tänka på

Det finns lite saker som du kan ha i åtanke när du planerar för garage eller carport. Hur ska infarten vara? Hur ska garaget placeras i förhållande till huset?

Carport

Istället för att bygga garage kan du välja en öppen carport. Det räcker långt om du bara är ute efter ett väderskydd till bilen, särskilt om den är utrustad med motor- och kupévärmare. Vill du däremot ha både tak och väggar till bilen ska du istället bygga garage.

Kostnad

När du bygger garage planerar vi detta tillsammans med dig under byggprojektets gång. På så vis blir det enklare att få en total överblick över hela projektet och även totalkostnaden för både hus och garage.

Infarten

Infarten är en viktig del av garaget. Den bör vara tillräckligt stor för att ha plats med en bil som inte behöver flyttas för att komma in och ut ur garaget med en annan bil. För att slippa släpa tunga matkassar bör man dessutom inte bygga garage långt från husets entré.

Placering

Se till att inte bygga garage med en placering som skymmer dagsljuset för entré eller uteplats. Bäst helhetsintryck får man om garagets taklutning och fasadmaterial anpassas till huset.

För att du ska få en bra lösning för dina behov erbjuder vi flera praktiska sidobyggnader som tillval och ger goda råd när du ska bygga garage.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.