Kontor nära dig

Vänersborg

Eksjöhus har varit lokalt representerade i tvåstadsregionen med omnejd sedan många decennier tillbaka. Själv fick jag fick förmånen att börja sälja Eksjöhus år 2005.

Min uppgift är att vara er personliga kontakt och följa med under hela byggtiden. Från första tanken till val av tomt och den slutgiltiga husbesiktningen. Jag tar ansvar för och följer upp momenten. En stor trygghet i processen också våra fleråriga samarbeten med erfarna hantverkare.

Jag vill, och jobbar för att ni ska få era husdrömmar uppfyllda. För mig är det viktigt att ni får en rättvis och trovärdig bild över möjligheter, kostnader och kvalitet, därför vill jag gärna träffa er i ett tidigt skede i er process så att ni blir väl insatta. Det är era önskemål och behov tillsammans med min erfarenhet, kunskap och service, som borgar för att det i slutändan blir ett hus som ni kommer att trivas med i många år.

Kontakta mig gärna, så kan jag berätta mer om vilken service ni kan få och vill ni komma i kontakt med andra som byggt Eksjöhus har jag gott om referenser. Det är också möjligt att besöka något av alla de Eksjöhus som finns i vår region.

Rikard Oswaldsson

Säljare

Rikard Oswaldsson

Kontakt

Kontakta Vänersborg

En tidig kontakt på ett kontor nära dig är ett bra sätt att inleda husresan. Hos oss finns information om kommande villaområden och om bostadsmarknaden där du vill bo.

Fyll i formuläret så tar vi kontakt inom kort.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.

  Hitta hit

  Här ligger kontoret

  Mina favoriter

  Laddar...

  Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

  Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

  Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

  Kontakta mig

  Vänligen kontakta mig här

  Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

  Med vänlig hälsning

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.