• 2 min läsning

Eksjöhus blir ny premiumpartner till Svenska Orienteringsförbundet

Från och med årsskiftet blir Eksjöhus en av Svenska Orienteringsförbundets största partners. Eksjöhus blir, förutom premiumpartner, även aktivitetspartner till O-Ringen 2023 och partner till Hittaut. /../

Dela med andra

Från och med årsskiftet blir Eksjöhus en av Svenska Orienteringsförbundets största partners. Eksjöhus blir, förutom premiumpartner, även aktivitetspartner till O-Ringen 2023 och partner till Hittaut.

– Vårt samarbete med Orienteringsförbundet är ett naturligt steg i vårt engagemang för svensk idrott. Det är ett sätt att stötta både de som precis hittat sporten och de som fokuserar på sin elitsatsning. Vårt samarbete sträcker sig hela vägen från ungdomar till landslagselit—från naturintresserade familjer till rutinerade deltagare på O-Ringen, säger Anders Olsson, marknadsansvarig på Eksjöhus AB.

– Jag är oerhört glad över att få välkomna en ny premiumpartner, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Eksjöhus kommer också att synas på orienteringslandslagets dräkter, samt stötta ungdomsverksamheten med olika initiativ i samråd med Orienteringsförbundet.

– I snart 80 år har detta familjeföretag byggt hållbara hus med virke från de småländska skogarna, och jag känner att deras hållbarhetsarbete inom husbranschen tilltalar vår rörelse, säger Fredrik Tanfara.

– Men de har även en stor kärlek till idrotten, och det gläder mig att de valt att investera i vår sport. Jag ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete.

– Vi är stolta över möjligheten att tillsammans med Orienteringsförbundet inspirera fler barn, ungdomar och familjer att hitta orienteringens gemenskap samt ge fler elitsatsande möjlighet att förverkliga sina drömmar.

Anders Olsson, Marknadsansvarig

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.