• 3 min läsning

Eksjöhus i nytt samarbete med skidskytten Linn Persson

Linn Persson är en tongivande åkare i svenska skidskyttelandslaget och var med i stafettlagen som tog silver i OS 2018 och silver i VM 2019. Nu inleder hon ett långsiktigt samarbete med Eksjöhus som sträcker sig fram till 2024.

Dela med andra

Linn Persson är en tongivande åkare i svenska skidskyttelandslaget och var med i stafettlagen som tog silver i OS 2018 och silver i VM 2019. Nu inleder hon ett långsiktigt samarbete med Eksjöhus som sträcker sig fram till 2024.

Linn Persson debuterade i världscupen 2015 och har sedan dess etablerat sig som en av världens starkaste skidskyttar. Som en del av det svenska skidskyttelandslaget har hon rönt stora framgångar. Vinterns VM i Pokljuka resulterade bland annat i ett brons i den mixade stafetten. Nu blir hon den andra skidskytten att samarbeta med Eksjöhus, som sedan tidigare stöttar Johanna Skottheim i hennes satsning.

– Jag har följt Eksjöhus satsning på vintersport, inte minst genom Johanna. Det känns väldigt kul att bli en del av den breda satsningen som görs, med bland andra Johanna och Team Eksjöhus. För mig personligen är det otroligt viktigt med tryggheten och långsiktigheten som det här samarbetet innebär. Att få ro till att fokusera idag på det som gör mig bättre om ett år är väldigt betydelsefullt. Det ger ett helt annat lugn i den dagliga träningen, säger Linn Persson.

Anders Olsson är marknadsansvarig på Eksjöhus och ser samarbete med Linn som en del i den bredare satsningen mot vintersport.

– Långsiktighet, trygghet och laganda är idrottsliga värden som vi känner igen oss i på Eksjöhus. Vi har alltid gillat idrott och ser ett stort värde i att få möjlighet att stötta vintersporten i Sverige. Att få vara en del av Linns satsning känns fantastiskt roligt. Vi hoppas också att hennes framgångar i sin tur kan inspirera fler unga att söka sig till idrotten, något som vi också brinner för genom våra andra engagemang, säger Anders Olsson.

Samarbetet med Eksjöhus startade i maj 2021 och just nu befinner sig Linn i försäsongsträning. Hon ser tillbaka på en fjolårssäsong som lämnat stora intryck. Pandemin innebar speciella arrangemang och tävlingar, men för Linn personligen föll många bitar på plats.

– Jag är väldigt tacksam att vi kunde tävla överhuvudtaget. Jag kände mig trygg och allt hanterades väldigt bra. Som lag presterade vi fantastiskt bra och min egen prestation är jag väldigt nöjd över. På damsidan vann vi stafettcupen för första gången och för egen del har jag hållit en jämn och hög nivå över hela säsongen, något som resulterade i en fjortondeplats i totala världscupen.

Nu är utmaningen att höja den redan höga nivån. Det självklara målet är vinter-OS i Beijing 2022.

– Det var någon som sa att jag alltid ”går i framåtlut”, och det stämmer ganska bra. Jag funderar sällan särskilt mycket bakåt utan fokuserar framåt hela tiden. Jag vill alltid bli bättre, alltid höja nivån. Att få gneta på och nöta och slita dag för dag, det älskar jag. Och det är också det som är nyckeln till min framgång – jag gillar träningen. Nu hoppas jag att den tar mig hela vägen till Beijing i februari 2022.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.