• 2 min läsning

Eksjöhus mest rekommenderad av landets hustillverkare

Eksjöhus är den hustillverkare som flest kan tänka sig att rekommendera, det visar Prognoscentrets undersökning bland nya småhusköpare. Net Promoter Score, eller NPS, är ett /../

Dela med andra

Eksjöhus är den hustillverkare som flest kan tänka sig att rekommendera, det visar Prognoscentrets undersökning bland nya småhusköpare.

Net Promoter Score, eller NPS, är ett av de vanligaste sätten att mäta kundnöjdhet. Ju fler av de tillfrågade köparna som kan tänka sig att rekommendera sin hustillverkare, desto högre blir NPS-värdet.

Ett NPS-värde på 30 anses bra. I årets undersökning får Eksjöhus ett NPS-värde på 51, vilket är ovanlig högt. Särskilt i småhusbranschen, där snittet ligger på 16.

– Som familjeföretag har trygghet, laganda och långsiktighet varit viktiga hörnstenar i över 80 år. Vi är genuint måna om både varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. Nu får vi ett tydligt kvitto på att det märks hos våra kunder, säger Frida Scherdén, vd på Eksjöhus.

Undersökningen visar också att Eksjöhus, likt förra året, är en av de mest kända småhustillverkarna i landet. Eksjöhus får genomgående höga betyg i det som kallas Brand Equity (BE). Ett högt BE-värde är ett direkt mått på ett starkt varumärke.

– Ett starkt varumärke är viktigt, men inte lika viktigt som kundens upplevelse. Det är något vi alla tar på största allvar – från kollegorna på fabriksgolvet till säljaren som hjälper dig att uppfylla din husdröm. Det är med stolthet jag kan konstatera att den här undersökningen bekräftar det, säger Frida Scherdén.

Om undersökningen
Prognoscentrets varumärkesundersökning Småhus 2022 är en årlig undersökning som mäter kännedomen och styrkan i alla större varumärken på småhusmarknaden. I årets undersökning svarade 1 248 personer från allmänheten och intervjuer genomfördes med 251 potentiella kunder och 884 småhusköpare.

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.