• 3 min läsning

Frida Scherdén och Oskar Lindholm prisas som årets företagare i länet

Under torsdagen mottog Frida Scherdén, vd Eksjöhus, och Oskar Lindholm, vd, Eksjöhus Modulbygg, pris som årets företagare i Jönköpings län. I motiveringen lyfts bland annat Lindholmsgruppens och Eksjöhus förmåga att ligga i framkant tillsammans med det stora samhällsengagemanget.

Dela med andra

Under torsdagen mottog Frida Scherdén, vd Eksjöhus, och Oskar Lindholm, vd, Eksjöhus Modulbygg, pris som årets företagare i Jönköpings län. I motiveringen lyfts bland annat Lindholmsgruppens och Eksjöhus förmåga att ligga i framkant tillsammans med det stora samhällsengagemanget.

– Det kom som en total överraskning. Det känns fantastiskt roligt att få ett kvitto på det arbete vi och våra medarbetare lägger ner varje dag. Den här utmärkelsen är en laginsats. Det är just tack vare tryggheten och stabiliteten hos våra mångåriga medarbetare som vi har möjligheten och det ekonomiska utrymmet att utveckla våra arbetssätt och bidra i det långsiktiga arbetet med att bygga en mer hållbar bransch, säger Frida Scherdén.

I motiveringen nämns även arbetet med integration och utbildning, något som Oskar Lindholm lyfter fram som en viktig del i Eksjöhus långsiktiga arbete.

– Vårt fokus på långsiktighet får effekter även utanför kontorets väggar. Ett bra exempel är den arbetsmarknadsutbildning i industriellt byggande som vi är en del av i Eksjö. Genom en skräddarsydd utbildning kan vi bidra till att fler får jobb samtidigt som vi matchas ihop med kompetenta och duktiga medarbetare. Med sin erfarenhet och kompetens bidrar de i sin tur till att bredda och utveckla företagen inom Lindholmsgruppen ytterligare, säger Oskar Lindholm.

Bakom Årets företagare står organisationen Företagarna. I höstas mottog Frida Scherdén och Oskar Lindholm pris som årets företagare i Eksjö kommun. I Stockholm den 15 oktober ställs de mot övriga vinnare i landets län och regioner för chansen att ta emot utmärkelsen som årets företagare i Sverige.

Juryns motivering Årets Företagare Jönköpings län:
”De står stadigt på koncernens trygga grund, där stabilitet, långsiktighet och småländskt sunt förnuft är naturliga hörnstenar. Med mod, driv och envishet tar de bolagen vidare mot framtiden, utan att någonsin tveka inför nästa steg i utvecklingen. Generation efter generation med samma målmedvetenhet som tidigare fortsätter vår vinnare att skapa trygga platser för livet. De arbetar konkret och framgångsrikt med såväl hållbarhet som integration, och har samtidigt ett stort samhällsengagemang, inte minst inom utbildningsfrågor. Koncernens marknadsföring bidrar ständigt till att förstärka varumärket Eksjös koppling till vackra trähus.”

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.