• 2 min läsning

Planera ditt drömkök med årets nyheter från Vedum

Nu lanserar Eksjöhus leverantör Vedum årets köksnyheter och det är tidlösa klassiker som möter det nya 20-talets trender. För Eksjöhus kunder betyder det en ny, modernare standardlucka.

Dela med andra

Vedum kökslucka Edit

Nu lanserar Eksjöhus leverantör Vedum årets köksnyheter och det är tidlösa klassiker som möter det nya 20-talets trender. För Eksjöhus kunder betyder det en ny, modernare standardlucka.

Vedum är, liksom Eksjöhus, ett svenskt familjeföretag med långvarig och hållbar tradition. Inspirationen hämtas från miljöerna som omger fabriken på den västgötska slätten. 2022 är inget undantag. Inför årets kökslansering har Vedum skapat design som ligger rätt i tiden idag, och många år framöver.

– Vi tror på klassiska lösningar i modern tappning. Luckorna som vi lanserar inför 2022 är tidlösa, vi vill skapa inredning som håller länge, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum. I samma anda arbetar vi för att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av Svanenmärkt inredning och i samband med årets köksnyheter passar vi på att lansera fler miljömärkta luckor. Det är vi extra stolta över! Det är hållbart att göra kloka val från början.

Köksnyheter 2022

Bland nyheterna finns tre nya luckor, framdragen sockel i ny tappning och kulören Dimgrön, inspirerad av naturens skiftningar.

– Den dimgröna kulören är en nedtonad och naturnära upplevelse som i samband med lanseringen återfinns på den nya luckan Edit. Nykomlingen harmoniserar med tidigare Vedumfavoriter som havregul, skogsgrön, linnebeige och sandbeige, säger Jenny.

Vad betyder nyheterna för Eksjöhus kunder?

– För dig som bygger ett hus med Eksjöhus betyder det att den gamla standardluckan Karin byts ut mot nykomlingen Edit. Edit är en målad lucka med något smalare ram och slät spegel med mjukt rundad kant. Sammanfattningsvis kan man säga att Edit har ett modernare formspråk, även om den är lika lätt att göra klassisk. Men det betyder också att tillvalsutbudet för kunderna utökas ytterligare, säger Jonas Sandberg som är Vedums säljchef mot husfabriker.

Foto: Vedum Kök & Bad utställningsbild

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.