Sävsjö Trähus

LindholmsGruppen AB har fattat beslut om att börja bygga hus i moduler. Satsningen innebär även mångmiljoninvesteringar inom Sävsjö Trähus AB, med investeringar i såväl byggnader som maskinpark.

En konsekvens av det strategiska beslutet är att varumärket Sävsjö Trähus, med unika villor, kommer att bli vilande. Nyförsäljning av varumärket Sävsjö Trähus upphörde den 1 januari 2016. Titta gärna på vårt systerföretag Eksjöhus AB om du är intresserad av att bygga nytt trähus. Eksjöhus har 75 år i branschen och tillverkar hus i alla stilar. Allt från 1-plans funkishus till 2-plans Landskapshus och allt däremellan.

Bolaget Sävsjö Trähus AB, som ingår i LindholmsGruppen, kommer inte ändras. Organisationen i Sävsjö finns kvar och ansvaret för de avtal som finns med bolaget kommer fullföljas. Fullföljande av byggen, ansvar för garantier och andra åtaganden kommer inte påverkas.

Vid frågor kring pågående byggnation, kontakta din säljare.

Har ni några frågor och funderingar gällande Sävsjö Trähus är Ni välkomna att höra av er till VD Oskar Lindholm oskar.lindholm[snabel-a]savsjotrahus.se

Läs gärna mer om Lindholmsgruppen här.

Postadress:
Sävsjö Trähus
C/O Eksjöhus
Box 255
575 23 Eksjö

Besöksadress:
Odengatan 55
576 31 Sävsjö
Telefon: 0382-616 60

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.