Villkor och regler för #jaeksjöhus

Vi på Eksjöhus tycker om att se våra hus i sociala kanaler. Därför vill vi gärna dela sådana bilder på vår webbplats, i huskataloger, nyhetsmejl och i annat marknadsföringsmaterial (t.ex. Facebook & Instagram).

Genom att svara #JaEksjöhus på en bild som du har delat på Instagram, godkänner du följande:

Du tillhandahåller Eksjöhus AB, ett svenskt företag med organisationsnummer 556040-1597, (hädanefter kallat för Eksjöhus), ett icke-exklusivt, royalty-fritt och en världsomfattande licens att använda din bild i vår marknadsföring och/eller kommunikation, såväl intern som extern. Detta inkluderar bland annat rätten att retuschera, distribuera, ändra och redigera din bild. Vidare ger du Eksjöhus samtycke att använda bilden, även om du kan identifieras, för marknadsföring och/eller reklamändamål, enligt svensk lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till materialet som du har taggat med #JaEksjöhus och att du har tillstånd från eventuella personer som syns på bilderna. Dessutom intygar du att du är en person (inte ett företag), att du är minst 18 år eller har dina vårdnadshavares samtycke och att Eksjöhus användning av din bild inte bryter mot några lagar, regler eller tredjepartsavtal.

Härmed frigör du Eksjöhus från alla skyldigheter att betala dig för användningen av din bild. Du befriar och godkänner att Eksjöhus och alla personer som agerar för Eksjöhus från alla anspråk (inklusive fodringar från tredje part), skulder, oavsett natur, i samband med ovan nämnda användning av den beskrivna bilden.

Svensk lag styr dessa allmänna villkor, där eventuella rättsliga dispyter som baseras på dessa löses av Eksjö tingsrätt.

Om du vill återkalla ditt samtycke för att Eksjöhus delar din bild, måste du kontakta oss genom att klicka på ikonen med ett ”i” uppe i det vänstra hörnet på den delade bilden på vår webbplats. Genom att klicka på ikonen länkas du till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

Det här kanske låter lite hårt, men vi vill verkligen vara på den säkra sidan med att du vet hur din bild kommer användas. Syftet med att dela din bild är att skapa inspiration för alla som är nyfikna på våra hus. Du kan alltid kontakta oss med frågor om våra villkor och regler på socialamedier@eksjohus.se.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.