• 2 min läsning

Film: Från planering till ny bostad – 26 minuter om att bygga hus

Vi har under ett år följt skidparet Johanna Skottheim och Viktor Thorn från planeringsbordet till färdig Eksjöhusvilla. Du behöver inte vara skidfantast för att ha stor nytta av vår halvtimmeslånga film om hela husresan som nu finns ute.

Dela med andra

Ska du bygga hus? Eller är du bara nyfiken på hur processen kan se ut? Det förstår vi, för det är en ganska lång process med många milstolpar längs vägen. Vi har publicerat en kort dokumentärfilm om hur vägen kan se ut, från planering till en ny bostad.

I filmen får vi hänga med längdlandslagets Viktor Thorn och skidskyttelandslagets Johanna Skottheim genom husresans olika faser när de byggde sitt Prio 116. För dem började allt i deras lilla lägenhet när de drömde om huslivet. Drömmar om fler rum, ett rymligt kök och en stor trädgård. Valet föll på Eksjöhus som leverantör. Vi har varit med på hela resan som vi nu delar med oss av.

Filmen är uppdelad i olika kapitel för de olika stegen i processen. Du får följa med på skisser, materialval, byggnation och mycket mer. Och självklart får du se det färdiga resultatet samt hur Viktor och Johanna har det i sitt hus idag. Kanske kan filmen ge dig en tydligare syn på hur ett husbygge går till eller svara på någon av alla frågor som vi vet finns. Hur lång tid tar det från tanke till inflytt? När går materialvalen till? Går det att fritt välja bänkskiva till sitt kök? Häng med på en husresa genom fyra faser.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor?

Hör av dig till ditt närmaste Eksjöhuskontor, så hjälper vi dig vidare

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.