• 2 min läsning

Nytt decennium – Nya inredningstrender

Under lång tid har vitt varit den dominerande färgen på våra väggar. Nu pekar alla trendanalyser på att färgernas tid är här. Vi längtar också efter naturnära material och hållbara möbler. Vi har spanat in mässan Formex 2020 och gjort en sammanställning av de största trenderna så här i början av det nya decenniet.

Dela med andra

Inred med färg

Intresset för att inreda med färg har ökat de senaste åren och allt fler vill nu komplettera vitt, grått och beige med andra kulörer. De stora färgtrenderna för 2020 är grönt, blått, gult, rosa och olika nyanser av brända naturtoner. Om du fortfarande tycker att det är ett stort steg att måla om ett helt rum går det bra att börja med inredningsdetaljer som tavlor, krukor och sänggavlar.

Blanda nya och gamla möbler

När allt fler börjat ifrågasätta sin konsumtion blir det naturligt att vända sig till arvegods eller second hand-butiker när det är dags att köpa nya möbler.

Naturnära material

Vi längtar efter att känna kopplingen till naturen och väljer gärna inredning som tillverkats av återvunna material. Flätad jute, återvunnet papper och miljövänliga textilier är exempel på inredning som kommer stort.

Småskalig odling

Att odla sina örter, groddar eller grönsaker själv är ett naturligt steg i längtan efter att veta var maten du äter kommer från. Nu finns ett enormt utbud av små växthus, odlingstråg och växtlampor för den som tar trenden på allvar.

Keramik

Nu väljer vi keramik i alla former. Funktionella vaser, rustika skålar och dekorativa skulpturer är alla lika populära. Nytt för i år är att de brända tonerna tar plats även här.

Hotellbäddning

Vi fortsätter att inspireras av den lyxiga hotellkänslan och nu är det dags även för bäddningen. Borta är de skrynkliga linnelakanen och det perfekt slarvigt draperade överkastet. Nu sträcker vi ut överkastet och viker ner en kant av täcket. Fluffiga kuddar och personliga färg- och materialval kompletterar intrycket.

Inspireras av våra kunders foton

Har du själv ett Eksjöhus? Tagga med #mitteksjöhus så syns du också i våra flöden.

Laddar…

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor?

Hör av dig till ditt närmaste Eksjöhuskontor, så hjälper vi dig vidare

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.