• 2 min läsning

Planera och inred ditt badrum

Om köket är den plats i huset där vi är sociala och utåtriktade, är badrummet platsen där vi varvar ner och vänder tankarna inåt. Att planera och inreda ditt badrum utefter vad som får just dig att trivas är därför av största vikt.

Dela med andra

Vedum badrumsserie Mezzo

När du bygger ett nytt hus är det många rum som ska planeras och inredas på samma gång. Vissa mer kostsamma än andra. Kök och badrum är rum som ska hålla i många år, både material- och stilmässigt. I de flesta hus finns två badrum, ett faktum som ur vissa aspekter kan förenkla din planering när du bygger nytt och kan tänka till redan från start.

Fundera först och främst igenom hushållets behov. Hur många är ni som ska samsas om ytan? Behöver ni både dusch och badkar eller kanske två duschar? Vad behöver just ni för att förbereda er inför dagen eller varva ner på kvällen? Kommer ett av badrummen att fungera som gästtoalett och hur påverkar det valet av övrig inredning?

Ta höjd för förvaring. Vi tycks alltid behöva mer plats för förvaring än vi tror och det är skönt att slippa springa ut i huset för att hämta mer toalettpapper eller duschhandduk.

Tänk hållbart

Återigen, badrummet ska hålla i många år. Vår badrumsleverantör Vedum och FM Mattsson som levererar blandare & sanitet, lever upp till hårt ställda krav på miljö- och kvalitetsarbete. Det borgar för ett badrum som tål hårt slitage och daglig användning.

Trender 2021

2021 går färgtrenderna åt naturnära toner. Trä, jord och nyanser av blått och grönt, sandigt beige, greige, bruna toner och varmt svart. Färgskalan sträcker sig från diskret och ljust till mer påfallande, mörka kulörer men kom ihåg -oavsett vilka trender som råder just nu är det din smak och dina behov som ska styra. Fråga dig vilka färger, vilken inredning och vilken stil som passar i just det här badrummet i just det här huset och på just den här geografiska platsen? Låt sedan dina val av material och inredning spegla din personlighet för bästa tänkbara start och slut på dagen i många år framöver.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor?

Hör av dig till ditt närmaste Eksjöhuskontor, så hjälper vi dig vidare

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.