• 1 min läsning

Eksjöhus och Lindholmsgruppens hållbarhetsrapport 2022

Sedan 2017 samordnar vi vårt hållbarhetsarbete i LindholmsGruppens fem bolag, där bland andra Eksjöhus AB ingår. I årets hållbarhetsrapport berättar vi mer om vår väg /../

Dela med andra

Sedan 2017 samordnar vi vårt hållbarhetsarbete i LindholmsGruppens fem bolag, där bland andra Eksjöhus AB ingår. I årets hållbarhetsrapport berättar vi mer om vår väg mot en klimatneutral hustillverkning senast 2030.

Arbetet för hållbara bostäder börjar redan med råvaran i skogen. Genom att ta ansvar för hela kedjan kan LindholmsGruppen säkerställa en hållbar och stabil hustillverkning – hela vägen från virke till färdig bostad. I LindholmsGruppens fem bolag ryms därför både skogsförvaltning, sågverk och husfabriker.

I vår hållbarhetsrapport för 2022 kan du läsa om vår resa mot en klimatneutral tillverkning och om arbetet för en arbetsplats som är i framkant när det gäller jämlikhet och hållbar tillväxt.

Läs LindholmsGruppens hållbarhetsrapport 2022 (pdf)

Det här är LindholmsGruppen – läs mer om hur vi tar ansvar från skog till färdigt hus

Kontakta oss

Är du i behov av rådgivning?

Ett bra första steg mot ett nytt hus är att prata med en säljare från Eksjöhus. Rådgivningen är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Nyheter

Fler nyheter

Nyhet

Eksjöhus har Sveriges nöjdaste kunder 2022

Landets nöjdaste huskunder 2022 köpte ett Eksjöhus. Det visar Prognoscentrets branschundersökning bland nya småhusköpare. Eksjöhus får särskilt höga betyg när det kommer till pålitlighet och leveranssäkerhet.

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.