Hustillverkaren Eksjöhus

Vi gör alla våra olika vägval

I de djupa småländska skogarna valde vi vår väg för snart 80 år sedan. Ett vägval där trygghet och långsiktighet väger tyngre än snabb tillväxt och flyktiga trender. Där hantverk och omsorg går före slit och släng. I fyra generationer har vi i familjen Lindholm tillverkat hus på vårt sätt. Småländska trähus för hela livet, från en familj till en annan. Här kan du läsa mer om våra vägval.

Trygghet och tradition

3 val som gör skillnad för dig

Mellangården (special) miljö

Genuin omtanke

Med genuin omtanke kommer man långt i livet. Hustillverkningen är inte annorlunda. För oss är goda relationer till medarbetare, leverantörer och kunder inte bara något vi pratar om. Det är en väsentlig del av hur vi i familjen Lindholm har valt att driva vårt familjeföretag.

Trygga metoder

Som familjeföretag tänker vi inte i veckor eller år. Vi tänker i generationer. Och vi har lärt oss att de bästa resultaten kommer av att skynda långsamt. Det leder till en trygg process som ger nöjda kunder och riktigt bra hus – generation efter generation.

Småländsk kvalitet

Vi gör hellre rätt från början. Det är något vi haft med oss sedan Simon Lindholms dagar på 1940-talet. För väldigt många på Eksjöhus är hustillverkning inte bara ett jobb, det är något att vara stolt över. Därför är vi väldigt glada över våra kunders goda betyg på vårt arbete.

Trygghet och tradition sedan 1944

Sveriges mest rekommenderade hustillverkare

Eksjöhus är den hustillverkare som flest kan tänka sig att rekommendera, det visar Prognoscentrets nya undersökning bland nya småhusköpare. Det gör oss otroligt stolta. Anledningarna är många, men kanske finns en del av förklaringen i familjen Lindholms filosofi kring att bygga hus. En filosofi som varit densamma i generationer.

Porträtt på hustillverkaren Eksjöhus vd Frida Scherdén i en husfabrik

Jag har ärvt vår filosofi från min pappa, som i sin tur ärvde den från min farfar och gammelfarfar. I familjen Lindholm skyndar vi långsamt och är måna om att det blir bra. Det finns inget viktigare för oss än nöjda kunder. Ett nytt hus är ditt livs kanske största investering, och det är ett ansvar vi tar på största allvar.

Frida Scherdén, VD Eksjöhus

Eksjöhus och Orienteringsförbundet

Fri rådgivning för medlemmar!

Att bygga ett hus innebär många beslut. Som stolt sponsor till Svensk orientering vill vi hjälpa dig att göra de bästa valen för din husdröm. Som medlem i orienteringsförbundet kan du boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra husexperter.

Första steget till ditt nya hus är inte långt borta. Med över 28 lokalkontor finns vi  där du vill bygga. Kunskapen och erfarenheten sitter i väggarna på alla våra lokalkontor, från Malmö i söder till Umeå i norr. Ett tidigt besök hos någon av våra kunniga säljare ger svar på både små och stora frågor.

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.

  Mina favoriter

  Laddar...

  Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

  Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

  Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

  Kontakta mig

  Vänligen kontakta mig här

  Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

  Med vänlig hälsning

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

   Kontakt

   Ställ din fråga

   Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

   Ingen fråga är för liten eller för tidig.

   Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

   Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

   Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

    Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
    Privacy Policy och Terms of Service.

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.