Med endast en mil från Norrköping ligger Svärtinge Skogsbacke. Ett naturskönt och barnvänligt område med närhet till sjön Glan. I område finns allt du kan tänka dig så som förskolor, låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, butik, badplats och restaurang för att nämna några. Under 2018 kommer nya gång- och cykelvägen byggas utmed Finspångsvägen. En ny skola, inklusive gymnastikhall, innehållande årskurs F-6 samt ny förskola med sex avdelningar kommer byggas under åren 2018-2019.

6 friköpta tomter på ca 800 kvm. Tomterna är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa från en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp tillkommer.

Pris: 1 400 000:-/st

Läs mer hos mäklaren: https://www.lansfast.se/hitta/tomt/ostergotland/norrkoping/svartinge/skvattramstigen-17/cmtomt4mhbt2ug0mtam70h/

 

Susan Baravdish

Susan Baravdish

, säljare
Ring mig
Landskap: Kommun: Adress: Tomttyp: Antal tomter: Tomtarea:
Östergötland Norrköping Skvattramstigen 17, Svärtinge Stadsplanerad tomt 6 ca 800