• 3 min läsning

3 trygga anledningar till att bygga ett nytt Eksjöhus

Ett oroligt ekonomiskt läge kan få vem som helst att tveka inför drömmen att bygga ett nytt hus. Trots oron märker vi på Eksjöhus att /../

Dela med andra

Ett oroligt ekonomiskt läge kan få vem som helst att tveka inför drömmen att bygga ett nytt hus. Trots oron märker vi på Eksjöhus att många ändå väljer att investera i sitt drömboende just nu. Här är 3 trygga argument för att våga bygga nytt med Eksjöhus.

Att välja en hustillverkare du känner dig trygg med är kanske det viktigaste valet du gör som husköpare. Det blir extra viktigt i tider som präglas av en ekonomisk oro. Många av de som väljer att bygga hus just nu väljer Eksjöhus, vilket gör oss väldigt stolta. En stor anledning är förstås våra fina husmodeller, men vi vill också tro att vår filosofi kring det där med att bygga hus spelar en viktig roll i valet av oss som partner i husresan.

1. Vi är familjeföretaget som bygger för nästa generation

Ett nytt hus av hög kvalitet ger dig ett underhållsfritt och bekvämt boende i många, långa år. När du väl beslutat dig för att bygga ditt drömhus gäller det därför att välja en trygg och stabil hustillverkare som bygger med kvalitet.

Familjen Lindholm – Eksjöhus ägare – har byggt hus i över 80 år och Eksjöhus drivs just nu av fjärde generationen Lindholm. På Eksjöhus bygger vi därför inte bara för våra kunder, vi bygger också för att nästa generation Lindholm ska få möjlighet att föra hustraditionen vidare. Då vill det till att bygga med kvalitet, vilket märks i våra hus. Få reklamationer och få fel gör att många känner sig extra trygga med Eksjöhus. Kanske är det en av anledningarna till att vi 2022 blev vi Sveriges mest rekommenderade hustillverkare.

2. Vi har haft Sveriges nöjdaste huskunder – 4 år i rad

Sedan fyra år tillbaka deltar vi i Sveriges största kundundersökning bland småhusköpare. Och för fjärde året i rad är vi topp-två när kunderna själva får sätta betyg. Vi är väldigt stolta över att ha Sveriges nöjdaste huskunder 2022, något vi också hade 2020. Åren 2019 och 2021 kom på en andraplats i undersökningen. Vad det kan bero på? Vi vill tro att det är ett resultat av vår långa erfarenhet och vårt fokus på att alla som bygger med oss ska få en trygg och säker husresa – från ritning till färdigt hus.

3. Och vi har haft Sveriges högsta kreditbetyg – 27 år i rad

Ett av de största orosmomenten bland småhusköpare är att hustillverkaren ska gå i konkurs. Det är en oro vi vill råda bot på. Vi är nämligen ett av ytterst få företag i Sverige med utmärkelsen Trippel-AAA Diamant. Det innebär att vi haft det högsta kreditbetyget som överhuvudtaget är möjligt – varje år sedan 1996. Det gör oss till medlem i en exklusiv skara. Bara ett fåtal svenska företag har lyckats med samma bedrift (0,4 promille för att vara exakt).

Är du nyfiken på hur det går till att bygga ett nytt hus? I bygga hus-guiden går vi igenom processen, steg för steg, då att du vet vad som väntar. Läs den här!

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor?

Hör av dig till ditt närmaste Eksjöhuskontor, så hjälper vi dig vidare

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.