• 2 min läsning

Trygg finansiering av ditt nya hus med Nordea

Att bygga hus är en investering på lång sikt. För att du ska känna dig trygg har vi ett tätt samarbete med Nordea, som ger /../

Dela med andra

Att bygga hus är en investering på lång sikt. För att du ska känna dig trygg har vi ett tätt samarbete med Nordea, som ger dig säkra och förmånliga villkor när du bygger ett nytt småhus med oss.

Eksjöhus och Nordeas samarbete går långt tillbaka. Det betyder att banken är väl insatt i våra kalkyler, energiberäkningar och vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete. Det är därför Nordea kan ge dig som kund bästa tänkbara finansieringslösning och förmånliga villkor när du väljer att bygga hus med oss.

Nyhet: amorteringsfrihet för all nyproduktion i fem år

Att bygga hus har alltid varit en god investering på längre sikt. Men i tider av stigande räntor och inflation behövs ibland extra trygghet på kortare sikt. Tillsammans med Nordea inför vi nu amorteringsfrihet för all nyproduktion i fem år.

Frågor och svar om amorteringsfrihet för all nyproduktion

Trygg försäkring för utgiftsskydd

Nordea har också en försäkring för utgiftsskydd. Den innebär att om du blir sjukskriven eller arbetslös så täcker försäkringen vardagsutgifter, som lån och boendekostnader, upp till 10 000 kronor i högst 12 månader i följd. Försäkringen är ett tillval i Nordeas utbud.

Vill du veta mer? Ta kontakt med något av våra lokalkontor så berättar de hur det fungerar.

Nordea använder Eksjöhus egen produktionskostnadskalkyl utan att räkna upp denna med en riskfaktor. De kommer även att använda vår driftskostnad i stället för bankens högre schablon. Detta säkerställer att kalkylen hos Nordea blir så korrekt som möjligt.

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor?

Hör av dig till ditt närmaste Eksjöhuskontor, så hjälper vi dig vidare

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.