Eksjöhus Flex+

Full frihet för husdrömmarna med Flex+

Vår serie Flex+ är anpassad efter dig med husdrömmar som inte ryms inom mallen – här får dina drömmar ta den plats de förtjänar. Det gör husen i Flex+ till rätt val för dig som har en egen vision kring ditt boende, men som vill ha en bra grund att utgå ifrån.

Hus med större möjligheter

Förändra fritt med Flex+

I alla Eksjöhus har du stor frihet att sätta din egen prägel på ytor, material och utrustning. I vår mest flexibla husserie Flex+ får du möjlighet att förändra betydligt mer än så.

Skapa nya rum

Flytta på väggar, höj tak och förstora ytor. Med hjälp av våra arkitekter har du möjlighet att skapa nya rum med en befintlig planlösning som utgångspunkt.

Öppna upp för ljuset

Skapa ljus och rymd där du önskar genom att lägga till, ta bort eller flytta fönster och dörrar med (nästan) bara fantasin som enda begränsning.

Stilsäkert till minsta detalj

Pärlspont eller tapet? Rostfritt eller mattsvart? Sätt kronan på verket genom att välja material och inredning helt efter din egen stil och smak med tillval från bland andra Vedum, Miele och Kährs.

Frihet med Flex+

Emma och Daniel byggde sekelskiftesdrömmen på landet

Emma och Daniel drömde om det lugna livet i ett sekelskifteshus på landet. Med husmodellen Tallbacken från vår husserie Flex+ (och en hel del snickarglädje) blev drömmen äntligen verklighet.

– Vi ville ha ett större kök, vilket var det första vi ritade om. Vi lade även till en praktisk groventré på sidan av huset. Men det som gör störst skillnad utseendemässigt är nog farstukvisten. Det som från början var en balkong är nu en stor och inbjudande entré med valmat tak och rejält med snickarglädje.

Hur vill du bygga ditt hus?

Våra olika husserier

Vi har alla olika förutsättningar och prioriteringar när vi ska bygga hus, därför har vi delat in våra hus i olika serier. Välj den serien som passar dina kriterier bäst.

Prio

Att välja ett Priohus innebär att du får samma höga kvalité, till ett lägre pris. Det är möjligt genom att vi redan gjort de flesta val åt dig. Prio är ett bra val för dig som har många andra saker att prioritera samtidigt i livet.

 • Många invändiga val
 • Prisvärt
 • Enkelt
 • Arkitektritat

Flex

Ett ”Flexhus” väljer du som vill ha möjligheten att göra många personliga val och anpassa bostaden efter dina behov. Flex erbjuder många tillval, men inte obegränsad möjlighet att förändra stora saker som till exempel planlösning.

 • Förutbestämda variationer på planlösning
 • Prisvärt
 • Arkitektritat

Flex+

Det här är hus med stora möjligheter att förändra planlösning och lägga till extra fönster och dörrar. Ett Flex+ väljer du som vet precis vad du är ute efter och har många egna visioner kring ditt boende.

 • Bestäm alla tillval
 • Förändra planlösning som du vill
 • Arkitektritat med unika lösningar

Vi finns där du vill bygga hus

Börja med att kontakta oss

Första steget till ditt nya hus är inte långt borta. Med över 28 lokalkontor finns vi  där du vill bygga. Kunskapen och erfarenheten sitter i väggarna på alla våra lokalkontor, från Malmö i söder till Umeå i norr. Ett tidigt besök hos någon av våra kunniga säljare ger svar på både små och stora frågor.

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.

  Mina favoriter

  Laddar...

  Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

  Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

  Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

  Kontakta mig

  Vänligen kontakta mig här

  Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

  Med vänlig hälsning

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

   Kontakt

   Ställ din fråga

   Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

   Ingen fråga är för liten eller för tidig.

   Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

   Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

   Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

    Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
    Privacy Policy och Terms of Service.

    Tack för din förfrågan!

    Din fråga är skickad

    Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.