Inred med färg

Intresset för att inreda med färg har ökat de senaste åren och allt fler vill nu komplettera vitt, grått och beige med andra kulörer. De stora färgtrenderna för 2020 är grönt, blått, gult, rosa och olika nyanser av brända naturtoner. Om du fortfarande tycker att det är ett stort steg att måla om ett helt rum går det bra att börja med inredningsdetaljer som tavlor, krukor och sänggavlar.

Blanda nya och gamla möbler

När allt fler börjat ifrågasätta sin konsumtion blir det naturligt att vända sig till arvegods eller second hand-butiker när det är dags att köpa nya möbler.

Naturnära material

Vi längtar efter att känna kopplingen till naturen och väljer gärna inredning som tillverkats av återvunna material. Flätad jute, återvunnet papper och miljövänliga textilier är exempel på inredning som kommer stort.

Småskalig odling

Att odla sina örter, groddar eller grönsaker själv är ett naturligt steg i längtan efter att veta var maten du äter kommer från. Nu finns ett enormt utbud av små växthus, odlingstråg och växtlampor för den som tar trenden på allvar.

Keramik

Nu väljer vi keramik i alla former. Funktionella vaser, rustika skålar och dekorativa skulpturer är alla lika populära. Nytt för i år är att de brända tonerna tar plats även här.

Hotellbäddning

Vi fortsätter att inspireras av den lyxiga hotellkänslan och nu är det dags även för bäddningen. Borta är de skrynkliga linnelakanen och det perfekt slarvigt draperade överkastet. Nu sträcker vi ut överkastet och viker ner en kant av täcket. Fluffiga kuddar och personliga färg- och materialval kompletterar intrycket.

Inspireras av våra kunder

Vill du fortsätta att bli inspirerad? Titta på våra kunders utvalda foton från sina unika & personliga hem som de lagt upp i sina kanaler.

Våra kunders foton