Architect photo

Detta 1 1/2-planshus erbjuder allt för både ett liv på landet eller i staden. Med sina 158 kvadratmeter erbjuder planlösningen smarta detaljer, otrolig rymd och höjd, och ett naturligt ljusinsläpp. Sovrum, vardagsrum och matplats är noggrant utformade för att ta tillvara på varenda kvadratmeter.
Trappan står stolt mitt i centrum och leder upp till den luftiga övervåningen, där man blickar ut över vardagsrum och matsal från balustraden. Ovanvåningen bjuder på ett stort och luftigt allrum med rikligt med ljusinsläpp från takfönstren. På detta plan finns även wc/dusch, två sovrum med egna klädkammare, och ett neutralt förråd som rymmer det mesta.

Johan Nycroft

Husfakta

Byggnadsarea: 127 m2
Boyta: 158 m2
Antal rum: 5
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med bergvärmepump Nibe 1255.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Se Askeryd inifrån

Rotera huset

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Många av husmodellerna (i serierna Flex & Flex+) kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.