Architect photo

Ett långsiktigt hus för hela livet
I entrén skymtar du det ljusa köket som tillsammans med vardagsrummet skapar öppna sociala ytor. I vardagsrummet finns ändå möjlighet för att skapa en separat tv-hörna mot väggen utan fönster. Trappan är placerad mitt i huset och under den finns bra förvaringsutrymmen. Köket har gott om förvaring tack vare en annorlunda köksö med högskåp från två håll.

När barnen är små är det både skönt och praktiskt att ha sovrummen nära varandra eftersom det underlättar nattens sömniga steg för både föräldrar och barn. Men vi vill inte att du ska vara låst vid en ursprunglig tanke för livet i huset. För när barnen är stora och utflugna kan du med enkelhet ändra om de små sovrummen till kontor eller dressing room. Eller till någonting annat utifrån era behov och önskemål.

Camilla Jernberg

Husfakta

Boyta: 145 m2
Antal sovrum: 5
Energi (Malmö): ca 32 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 42 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 52 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Camilla presentera Prio 145

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.