Sandra Hormez

Möt arkitekten

Sandra Hormez

Mitt namn är Sandra och jag har jobbat som arkitekt sen 2016.
Jag tycker om både att planera nya projekt och att slutföra redan påbörjade till minsta detalj, samt att skapa miljöer som är både vackra och praktiska.

Det bästa med arbetet som arkitekt är, förutom att jag får hålla på med det jag tycker är roligt, att det är omväxlande och inkluderar allt från enkla skisser till avancerade lösningar. Att arbeta som arkitekt är både kreativt och utmanande.

När jag inte arbetar lägger jag mycket tid på inredning och barnens aktivitet. Jag tränar så ofta jag hinner för att få energi till att skapa och må bra.

Sagt av Sandra Hormez

Olika takhöjder skapar liv i huset

Tips

Arkitekten tipsar

Ta hjälp av en arkitekt

Med stöd av en arkitekt blir besluten enklare. När jag träffar kunder ställer jag massor av frågor för att få veta vilka era önskemål och behov är samt vad som är viktigast för er. Jag blir ett bollplank för er och hjälper er att hitta en lösning som är genomförbar utifrån era förutsättningar och de olika regelverk som finns.

Kom ihåg att även om ni utgår från en husmodell, finns det stora möjligheter att göra ändringar i bland annat planlösningen så att den passar så bra som möjligt för just er och er familj.

Tänk in förvaringsplats

Ett vanligt fel är att inte tänka in tillräckligt med förvaring. När ni planerar er förvaring bör ni tänka på integrerade och måttanpassade lösningar som utnyttjar takhöjd och väggplats maximalt. Se också till att anpassa garderober och tvättstuga för en enklare vardag. Det är också möjligt att utöka förvaringsmöjligheterna genom att till exempel bygga ett garage med förråd eller förvaring under er trappa.

Olika takhöjder

Olika takhöjder skapar liv i huset. Välj ryggåstak där det går och utnyttja det genom att sätta stora glaspartier eftersom det ger en känsla av rymd och upplevs som ljust och luftigt.

Tänk på väderstrecken

Hur ser väderstrecken ut på din tomt? Tänk på att placera huset utefter dem. Till exempel vill de flesta ha ljus från öster i sovrummet medan det i vardagsrummet, där man oftast vistas på kvällarna, är trevligt med kvällssol. Prova olika lösningar baserat på väderstreck, tomtens läge, behov och önskemål.

Arkitekter

Träffa våra arkitekter

Pernilla Gustafsson

Jag heter Pernilla Gustafsson har en bakgrund som byggnadsingenjör med inriktning mot byggnadsutformning och arkitektur. Nu är jag inne på mitt sjunde år på Eksjöhus. /../

Läs mer om Pernilla Gustafsson

Pernilla Gustafsson

Camilla Jernberg

Jag heter Camilla Jernberg och jag har arbetat på Eksjöhus sedan 2006. Jag varierar mina arbetsuppgifter mellan att upprätta bygglov och skisser och att vara /../

Läs mer om Camilla Jernberg

Camilla Jernberg

Jag heter Linda Vennberg och bor med min familj i Jönköping. Efter mina studier i Byggnadsutformning med inriktning arkitektur har jag arbetat hos en annan /../

Läs mer om Linda Vennberg

Linda Vennberg

Frida Axhed

Jag heter Frida Axhed och har arbetat som arkitekt på Eksjöhus sedan 2017. Jag är utbildad byggnadsingenjör med inriktning arkitektur och utformning och har också /../

Läs mer om Frida Axhed

Frida Axhed

Anund Petri

Jag heter Anund Petri och jag började på Eksjöhus 1999. Förutom ett kortare ”gästspel” i bankvärlden har jag arbetat som arkitekt sedan 1980. Fritiden fördelar /../

Läs mer om Anund Petri

Anund Petri

Johan Nycroft, Chefsarkitekt, Eksjöhus

Jag heter Johan Nycroft och har arbetat som arkitekt på Eksjöhus sedan 2006. Att få arbeta med problemlösning och få utlopp för en stor ådra /../

Läs mer om Johan Nycroft

Johan Nycroft

Mina favoriter

Laddar...

Vill du komma i kontakt med ditt lokala säljkontor, ställa frågor och få prisindikation på flera husmodeller samtidigt?

Du har inte valt ut några favoriter bland våra husmodeller

Använd hjärtsymbolen för att spara dina favoriter. När du är klar kan du få pris och mer information här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig här

Fyll i formuläret så kommer jag svara dig så fort jag har möjlighet. Vill du hellre ringa, slå en signal på numret nedan.

Med vänlig hälsning

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
  Privacy Policy och Terms of Service.

  Tack för din förfrågan!

  Din fråga är skickad

  Inom kort kommer jag att ta kontakt med dig.

  Kontakt

  Ställ din fråga

  Är du nyfiken på att bygga hus, men inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i ditt beslutsfattande.

  Ingen fråga är för liten eller för tidig.

  Fyll i vårt enkla formulär för att ställa dina frågor – det är helt förutsättningslöst. En representant från vårt närmsta kontor kommer att kontakta dig snart för att svara på dina frågor och diskutera dina idéer.

  Det finns inga förpliktelser, bara möjligheter. Låt oss tillsammans utforska din dröm om att bygga hus!

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

   Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles
   Privacy Policy och Terms of Service.

   Tack för din förfrågan!

   Din fråga är skickad

   Inom kort kommer närmsta kontor att ta kontakt med dig.