Architect photo

Ett hus med alla rum du behöver
Det är bara att knacka på och kliva in. Väl inne i hallen ser du hur huset öppnar upp sig in mot köksön. Vardagsrummet och köket är husets hjärta och familjens samlingspunkt men delar också av husets barn- och föräldradel på ett naturligt sätt. En nyhet i köket är att vi har samlat högskåpen och skapat större arbetsytor. På så vis blir det lättare att laga mat, förvara saker och umgås i köket.

Föräldrasovrummet har en klädkammare i direkt anslutning vilket gör att du lätt kan skapa struktur för både kläder och skor. Klädkammaren är också det perfekta stället att förvara hemliga julklappar på. En nyhet är att wc:n i entrén numera även har en dusch. I barn- eller ungdomsdelen finns ett allrum som rymmer en bäddsoffa för nattgäster.
De golvhöga fönstren och fönsterdörrarna släpper in mycket ljus och gör att du kan ha uteplatser i flera väderstreck. Och tack vare den långsmala formen med entrén på gaveln är det lätt att placera huset på en smal tomt.

Thomas Cedhag

Husfakta

Boyta: 116 m2
Antal sovrum: 5
Energi (Malmö): ca 31 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 43 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 55 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Camilla presentera Prio 116

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.