Architect photo

Ett välkomnande hus på ett plan
Från entrén ser du in genom vardagsrummet och ut på baksidan. Den öppna ytan i köket och vardagsrummet ger dig frihet att inreda med både matbord och soffgrupp. Att de sociala ytorna är placerade bredvid varandra mot baksidan är ingen slump. För många uppskattar smidigheten i att komma ut på altanen från köket snabbt, utan att behöva gå igenom hela huset.
De två sovrummen och allrummet bildar en egen, avskild enhet i huset som är perfekt för barnrum med gemensam social yta. Eller varför inte en egen gästdel, kontor eller ateljé? Möjligheterna är många!

Hallen och föräldrasovrummet har praktiska skjutdörrsgarderober som rymmer mycket kläder. Huset har även en stor tvättstuga med groventré som möjliggör en rymlig och mer privat entré för familjen. Här finns gott om plats för hela familjen att hänga av sig ytterkläderna. Men huset tar inte slut där. För innanför tvättstugan väntar den väl tilltagna klädkammaren. Den välkomnar såväl källsortering och golfklubbor som hockeyutrustning och ridkläder som både tar plats och är skrymmande. Ett underskattat rum som gör ett viktigt jobb för hela familjen!

Linda Vennberg

Husfakta

Boyta: 129 m2
Antal sovrum: 5
Energi (Malmö): ca 30 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 41 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 53 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Linda presentera Prio 129

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.