Architect photo

Ett vinkelhus för barnfamiljen
Letar du efter ett vinkelhus där alla ytor kan användas? Då är du välkommen in i Prio 141. Här går planlösningen i en vinkel där den ena delen kan bli en barndel. I köket ser du både baksidan och framsidan av huset. Bardisken fungerar fint för både frukost och fest. I Prio 141 har vi tänkt till lite extra så att kommunikationen mellan kök och vardagsrum ska fungera bra. För här spenderar många familjer mycket tid vare sig det handlar om att äta, umgås eller läsa läxor.

Nära entrén finns en klädkammare där hela familjen kan hänga in säsongens ytterkläder. Det är också en fördel att klädkammaren ligger nära sovrummet. Det rymliga badrummet passar perfekt för gäster eftersom det är placerat nära de sociala ytorna. Eftersom Prio 141 är ett vinkelhus kan du skapa en skyddad uteplats på baksidan mellan de två vinklarna. Ett tips är att välja till en eldstad för ultimat mys.

Frida Axhed

Husfakta

Boyta: 141 m2
Antal sovrum: 6
Energi (Malmö): ca 30 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 41 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 53 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Frida presentera Prio 141

Våra kunders foton på Prio 141

Inspireras av våra kunders fina foton på sina Prio 141.

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.