Architect photo

Ett populärt hus för hela livet
Framsidan på Prio 165 är insynsskyddad och när du kliver in i entrén skymtar du köket. Tvättstugan är rymlig genom flera skåp och dessa har verkligen plats för mycket saker. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen så du kan möblera fritt efter dina önskemål. Om du väljer att glasa upp samtliga fönster och dörrar mot baksidan skapar du ett ljust kök och vardagsrum.

Entrévåningen har en egen enhet med sovrum, klädkammare och wc. Perfekt för föräldrarna eller tonåringen som behöver ”space”. Trappan mot övervåningen finns i mitten av huset så du slipper släpa med smuts från hallen. Allrummet i övervåningen har takfönster som får ljuset att flöda in. Härifrån når du badrummet och de tre sovrummen. Och visste du att klädkammaren enkelt kan göras om till ett arbetsrum? Prio 165 är verkligen ett hus där familjen kan bo länge utan att känna sig trångbodda.

Pernilla Gustafsson

Husfakta

Boyta: 165 m2
Antal sovrum: 6
Energi (Malmö): ca 31 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 41 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 51 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Johan presentera Prio 165

Våra kunders foton

Låt dig inspireras av våra kunders fina foton på Prio 165.

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.