Har du en tomt i stan, eller precis i utkanten, och tillhör gruppen som vill sätta en tydlig prägel på ditt boende? Då är Kaxholmen rätt hus för dig.
– Vi har fått en hel del förfrågningar på den här typen av hus, som vågar ta för sig lite mer och sticka ut, säger Johan Nycroft, chefsarkitekt på Eksjöhus (Pernilla Gustafsson arkitekt till huset är mammaledig).

Med sina 156 kvadratmeter fördelade på tre sovrum, arbetsrum, allrum och ett stort rum för kök, matplats och vardagsrum i mitten är Kaxholmen ett hus som inbjuder till umgänge.
– Här möblerar man mitt i rummet och njuter av den 50 kvadratmeter stora, öppna umgängesytan, med mycket fönster och högt i tak. På ena sidan av huset finns föräldrasovrum och på andra barnsovrum, med ett tillhörande allrum, berättar Johan.
– Just det mindre allrummet är ytterligare en yta som vi lagt lite extra fokus på. Både för att få bra möblerbarhet men också för att få in ljus även från det hållet. Ett allrum ska inte bara vara en bred korridor utan bidra med något till övriga huset.

Vill du veta mer om Kaxholmen?

På vår produktsida om Kaxholmen kan du läsa mer om huset, och se det från insidan. Är du nyfiken på vad det kostar? Gör gärna en prisförfrågan.

Läs mer