Architect photo

Ett hus med harmoni i ytorna
När du kliver in genom dörren till Prio 164 anar du hur huset öppnar upp sig. Entrévåningen saknar korridorer vilket gör att du kan bo och leva på varenda kvadratmeter. Köket ligger lite vid sidan av vardagsrummet men har ändå en känsla av samhörighet. På entréplanet finns även ett stort sovrum med eget dressingroom och ett badrum. Tack vare planlösningen på nedervåningen kan du dela av vardagsrummet för att skapa ett till sovrum. Detta är ett bra alternativ om du vill flytta in i huset snabbt och vänta med att inreda övervåningen.
Trappans centrala placering är ett signum för Eksjöhus. När du har kommit upp på övervåningen möts du av ett allrum med takfönster. Perfekt för oss svenskar som behöver få så mycket solljus som möjligt. På övervåningen finns tre stora sovrum där ett ligger nära klädkammare och wc. Kanske blir detta föräldrasovrummet?

Anund Petri

Husfakta

Boyta: 164 m2
Antal sovrum: 6
Energi (Malmö): ca 31 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 41 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 52 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.