Architect photo

Ett hus med stora sociala ytor
Välkommen in. Du möts av en luftig entré med en siktlinje genom vardagsrummet mot fönstren på baksidan. Du kan gå runt den centralt placerade trappan vilket skapar en extra känsla av rymd och volym. Vardagsrum och matplats är placerade mot baksidan av huset och har generösa ytor med fönster i tre väderstreck. Från köket ser du vad som händer på framsidan och kan hålla koll när någon kommer på besök.

Övervåningen har plats för fyra sovrum och två rejäla klädkammare. Badrummet är centralt placerat med bra tillgänglighet från de andra rummen. På övervåningen finns inga onödiga ytor vilket gör den både effektiv och smart.

Linnéa Wiktorsson

Husfakta

Boyta: 158 m2
Antal sovrum: 6
Energi (Malmö): ca 31 kWh/m2/år
Energi (Uppsala): ca 40 kWh/m2/år
Energi (Östersund): ca 50 kWh/m2/år
* Redovisade värden för energianvändning avser uppvärmning med Nibe F730 som är standard i Priohusen.

Planritningar

2D-ritning 3D-ritning
Vänd på ritningen

Rotera huset

Se Linnéa presentera Prio 158

Våra kunders foton

Låt dig inspireras av våra kunders fina foton på Prio 158.

ARKITEKTRITADE HUS

Sätt din personliga prägel på ditt drömhus

Hos Eksjöhus har du stora möjligheter att påverka utformningen när du ska bygga hus. Alla husmodeller kan anpassas efter dina behov och önskemål – både när det gäller exteriör och interiör. Rita in ett extra rum eller lägg till en altandörr. Välj pulpettak och putsad fasad. Variationerna är många och gör att du lätt kan sätta din personliga prägel på ditt Eksjöhus. Ett knep för att lyckas med exteriören är att ta hjälp av dem som verkligen är experter på arkitektritade hus: våra arkitekter. Var och en av dem presenterar sina råd och tips till husköpare här intill. Du kan få kontakt med genom våra lokalkontor.